Motorola R7 Вас почують

ГУЧНІСТЬ І ЧІТКІСТЬ


  • КРИСТАЛЬНО ЧИСТИЙ ЗВУК
MOTOTRBO R7 гарантує користувачам відмінну якість звуку у критичній ситуації. Технологія адаптивного шумоподавлення з двома мікрофонами забезпечує неймовірну чіткість зв'язку, дозволяючи вам чути своїх колег крізь оглушливий гул обладнання або рев натовпу на переповненому стадіоні. Автоматичне придушення акустичного зворотного зв'язку з інших радіостанцій (наприклад, коли працівник стоїть поруч із
колегами) без зайвих перешкод. Функція «Інтелектуальний звук» контролює шум фону і регулює гучність динаміка, не відволікаючи вас від роботи і забезпечуючи ідеальну гучність зв'язку в цифровому або аналоговому режимі. Аудіотехнологія IMPRES™ R7 ідеально поєднується з аксесуарами Motorola.
  • ВІДМІННА ЧУТИСТЬ
Завдяки високій гучності MOTOTRBO R7 забезпечує бездоганну чутність у будь-якій ситуації. Володіючи потужним динаміком, R7 забезпечує феноменальну гучність в 102 тла і здатна перекрити навіть гул проїжджаючого транспорту. R7 також відрізняється особливо гучним звуковим профілем, що збільшує загальну гучність радіостанції до 107 фонів.
  • ФУНКЦІЇ ЗВУКУ, ЩО НАСТРОЮЮТЬСЯ
Для MOTOTRBO R7 спеціально розроблені аксесуари, завдяки яким ваші радіостанції стає ще зручнішими та функціональнішими. Виносні тангенти та інші аксесуари дозволяють забезпечити високу якість радіозв'язку навіть за умов підвищеного шуму, де зазвичай доводиться шукати тихіше місце. Надголосний профіль R7 підтримується спеціальними аксесуарами, задовольняючи будь-які вимоги до звуку. Особливий дизайн роз'єму для аксесуарів забезпечує надійність їх підключення, а також стійкість до пилу та корозії.

РІШЕННЯ, СТВОРЕНЕ ДЛЯ БІЗНЕСУ


  • НАДІЙНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ
MOTOTRBO R7 розроблена та випробувана за військовим стандартом MIL-STD-810, а значить, вона стане вашим надійним супутником у будь-якій ситуації. Випробування пристрою за стандартами IP66 та IP68 показують, що радіостанції R7 повністю пиленепроникні та захищені від проникнення води при зануренні на глибину до 2 метрів протягом 2 годин, а також від струменів води під високим тиском з будь-якого напрямку. Навіть збільшений екран має посилену міцність для захисту від ударів і падінь. Радіостанції R7 відповідають стандарту UL TIA-4950, тому їх можна застосовувати у вибухонебезпечних середовищах без ризику пожежі або пожежі. Крім того, матеріал корпусу був спеціально розроблений з урахуванням медичних потреб та витримує вплив дезінфікуючих засобів1, гарантуючи вашій радіостанції довгий термін служби, а також зручність очищення та дезінфекції без поломок.
  • МІНІМАЛЬНІ ПРОСТОЇ
Найзручніші радіостанції – це ті, що прості у використанні, зручні в управлінні та довше працюють у польових умовах. Радіостанції MOTOTRBO R7 з літій-іонними та літій-полімерними акумуляторами відрізняються малим розміром та вагою, при цьому довго працюють без підзарядки.
Самокалібруючі акумулятори IMPRES® скорочують час простою, що витрачається на калібрування та відновлення акумуляторів, а зарядні пристрої IMPRES максимально збільшують кількість циклів заряджання кожного акумулятора, забезпечуючи максимум віддачі від вкладених засобів. Щоб убезпечити ваші пристрої від сторонніх, вбудовані засоби захисту та функції блокування та виведення з ладу радіозв'язку гарантують доступ до радіостанцій лише конкретним користувачам. Завдяки дистанційному програмуванню та оновленню через Wi-Fi ви можете підтримувати конфігурацію та програмне забезпечення радіостанції у актуальному стані прямо в польових умовах.
  • ЗВ'ЯЗОК У ПОТРІБНИЙ МОМЕНТ
R7 забезпечить користувачам зв'язок будь-якої миті. Пристрій підтримує функцію "Натисни і говори" для миттєвого зв'язку з вашими колегами та диспетчерами, дозволяючи не турбуватися про зону покриття сигналу та залежність від мереж, що обслуговуються іншими організаціями. Радіостанції R7 мають чудову чутливість приймача, забезпечуючи відправлення та отримання повідомлень на межі зони покриття, де інші радіостанції можуть важко ловити сигнал. MOTOTRBO R7 може використовуватися в режимі прямого зв'язку безпосередньо між радіостанціями, а також з усіма системними топологіями MOTOTRBO, чи то односайтова система, чи мережа, що охоплює всю країну.

ТЕХНОЛОГІЇ МАЙБУТНЬОГО


  • ЗВ'ЯЗОК І СПІЛЬНА РОБОТА
Радіостанції MOTOTRBO R7 оснащені вбудованими модулями Wi-Fi 5 та Bluetooth® 5.2, полегшуючи та прискорюючи з'єднання між радіостанціями, джерелами даних та аксесуарами. Сучасні можливості зв'язку, що забезпечуються цими технологіями, збільшують пропускну здатність за мінімального споживання енергії, гарантуючи роботу пристроїв протягом всієї зміни. На радіостанціях R7 доступні сповіщення від систем відеоспостереження, оповіщення від датчиків газу, SMS від колег та багато іншого. За таких широких можливостей зв'язку ваші співробітники можуть мати ризик інформаційного навантаження. Радіостанції R7 знижують цей ризик, віддаючи пріоритет лише попередженням для захисту ваших співробітників та клієнтів, гарантуючи високу продуктивність, ефективність та безпеку.
  • ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ЗАВЖДИ ПІД РУКОМ
Радіостанція MOTOTRBO R7 оснащена великим 2,4-дюймовим QVGA дисплеєм з роздільною здатністю 320x240 пікселів, де вся інформація завжди під рукою. Завдяки великому кольоровому екрану читання тексту та навігація по меню стають зрозумілими та швидкими – а це саме те, що потрібно на пристрої для критично важливого зв'язку. На екрані за замовчуванням відображається потрібна інформація, наприклад канал, а функції, що часто використовуються, доступні натисканням однієї кнопки.



2024-03-21 12:00

Форма запиту комерційної пропозиції

All Rights Reserved @ 2024 ALLIS